WwW.BuradaGenclik.AcE.ST
Coca Cola Severleri İyiliğiniz İçin Girin Uyeols10
Üye Olmak İcin Kayıt Ol
Giriş Yapmak İcin Giriş
Butonuna Tıklayınız.
WwW.BuradaGenclik.AcE.ST
Coca Cola Severleri İyiliğiniz İçin Girin Uyeols10
Üye Olmak İcin Kayıt Ol
Giriş Yapmak İcin Giriş
Butonuna Tıklayınız.
WwW.BuradaGenclik.AcE.ST
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WwW.BuradaGenclik.AcE.ST

Genclerin Vakitlerini Gecirebilecekleri En İyi Sanal Mekan...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Coca Cola Severleri İyiliğiniz İçin Girin

2 posters
YazarMesaj
feyza58
Co-Admin-!
Co-Admin-!

Coca Cola Severleri İyiliğiniz İçin Girin Empty
MesajKonu: Coca Cola Severleri İyiliğiniz İçin Girin   Coca Cola Severleri İyiliğiniz İçin Girin EmptyPaz Ocak 24, 2010 8:07 pm

Arkadaşlar hiç düşündünüz mü Coca Cola’nın tadı neden diğer kolalardan daha güzel.Eğer Coca Cola’yı içiyorsanız okumanızda fayda var.Ama şu anda elinizde kola varsa unutun gitsin, sonra girin Ciddiyim.

Evet şimdi Coca Cola’nın logosundan başlayalım.Ne dersiniz ?
Eğer aranızda Arapça bilen biri varsa daha iyi anlayacağından eminim.

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Biz müslüman değil miyiz ? Eğer bunu üreten kişilere ekonomik olarak katkıda bulunuyorsanız demek ki bunu onaylıyorsunuz.

Hadi geçtik bunu.Bide size zararını düşünün.

ABD’de bir yarışma varmış.”Kim daha fazla Coca Cola İçer ?” adında bir yarışma.Toplam 120 kişi katılmış.Son 5 kişi finale kalmış.Adını tam hatırlamıyorum Jhonas diye bir adam tam 2 dk içerisinde 12 L kola içmiş.Ve kupayı haketmiş.Kupa verilirken 7.000 kişinin gözü önünde ölmüş.

Ya buna ne dersiniz ? Deneyin isterseniz.
Tuvaletiniz çok mu kirlendi ? 2 L Coca Cola yeter.Dökün ve yarım saat sonra gelin.Kirler tamamen sökülmüş olacak.Bir su dökün ve parıl parıl.
Bu kirleri söktüğü gibi midenizide eritiyor.

Ve bir şey daha.Herkes bilir.İnsanın en dayanıklı iki şeyi dişler ve kemikler.Öldükten 200 sene sonra bile insanın iskeleti durmaktadır
İşte bir bardak Coca Colanın içine bir dişinizi atın.10 gün sonra dişten eser kalmayacaktır.

Ve şimdi size sorsalar bir b*k böceği yemek ister misiniz?Cevabınızın olumsuz olacağına adım gibi eminim.
Coca Colanın içindekilere göz atalım o zaman:
İçindekileru,şeker,karbondioksit,renklendirici,asitliği düzenleyici,Coca Cola Özütü,kafein.
Herşey normal.Ama hiç merak ettiniz mi Coca Cola Özütü nedir ?
Bu Cochineal böceğidir.İşte resmi.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İnanın b*k böceğinden daha iğrenç.
Bu böcekler kaktüslerde yaşar.Köylüler böcekleri toplar ve fabrikalara yollar.Fabrikalar bu böceği sıkar ve özütünü colanın içine döker.
İĞRENÇ !
Ve bir bilgi daha.Coca Colanın için meyan kökü vardır.Çok yararlı bir bitki.Ancak saygıdeğmez üreticiler tek tek ayıklama zahmetinde bulunmaz ve kepçeyle alırlar.Tabi fareler çeşit çeşit böcekler sinekler arılar içine karışır ve ezilir.
Sonra farelerin ezilemeyen parçaları (kol,bacak,kuyruk,baş) ayıklanır.Ancak fare kanı ve diğer bölümleri kola içine karışmıştır.
Zararlar say say bitmiyor arkadaşlar.
Teneke kutu almayın asla.Çünkü kolalar teneke içine konduktan sonra bodruma indiriliyor.Sonra fareler bodrumda koşuyor oraya buraya,hatta idrarını bile üstüne yapıyorlar.Sonra vakti gelince bunlar marketlere yollanıyor,onlarda direkt satıyor.Bizde açıyoruz çat ve lık lık içiyoruz.
Yeterince mideniz bulandı mı?Umarım bir daha Kola içmezsiniz.
Eğer yine kendinizi tutamayacaksanız Cola Turka için

Kendi yazımımdır.Beğendiyseniz teşekkür lütfen.Emeğe saygı.
Gerçi hepsi iyiliğiniz için.2 senedir içmiyorum ve araştırıyorum.Sonunda hepsini toplayıp size sunma imkanı buldum.Yorumlarınızı bekliyorum.
Admin
Administrator
Administrator
Admin

İş/Hobiler : Ders Çalışmamak xD

Coca Cola Severleri İyiliğiniz İçin Girin Empty
MesajKonu: Geri: Coca Cola Severleri İyiliğiniz İçin Girin   Coca Cola Severleri İyiliğiniz İçin Girin EmptyPtsi Ocak 25, 2010 9:29 am

Paylasim İcin Saol İyi Bi Bilgilendirme Tskür Ederim.
https://buradagenclik.yetkin-forum.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Nvidia ve ATI Kartlar İçin Son Sürücüler Burda
» Fotoğrafin Için Gerekli Araç Ve Gereçler
» Kediniz ve Köpeğiniz için ilk yardım rehberi
» Çocuklarla girilen diyologlar(%100 gerçek %200 yaşanmış Gülmek için 1 e 2 xD